Kuřecí křídla rozřízněte na dvě části. V misce je dochuťte omáčkami (2 lžíce sójové omáčky, dvě lžíce sladké chilli omáčky, lžička teriyaky, lžička kečupu, lžička chilli omáčky). Pečlivě promíchejte.
Kuřecí křidýlka vyskládejte na plech a dejte péct na 180 stupňů Celsia do zlatova, asi na 20 minut.
Mezitím si nakrájejte čirůvku dvoubarvou na menší kousky a stejně tak papriku. Dejte je opéct na oleji na 10 minut.
Mezitím si smíchejte vodu, škrob a zbytek omáček a dochucovadel (2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce chilli omáčky, lžička teriyaki, lžička medu, lžička chilli omáčky).
Směs nalijte k houbám a nechte minutu provařit a zhoustnout.
Omáčku z čirůvky dvoubarvé podávejte s vařenou jasmínovou rýží, kuřecími křidélky. Jídlo ozdobte buráky, petrželkou a sezamem.