Připravíme si všechny ingredience.
Pokud máte sušené ucho, je třeba si ho nejdříve namočit do vody. Já používám vroucí a nechávám 10-15 minut louhovat. Vodu nevylévám, lehce přisladím medem a piji jako houbový čaj z Jidášovo ucha.
Mezitím si oškrábu mrkev a škrabkou Julienne nakrájím na tenké proužky. Lze to udělat i nožem, ale je to zdlouhavější a pomalejší práce.
Mrkev přendám do misky a nabobtnalé Jidášovo ucho nakrájím na jemné proužky. Přidám k mrkvi.
Nahrubo pokrájím petržel a šup s ní do salátu.
Nyní je čas na dochucení. Uvedené množství sezamového oleje, rybí omáčky, sójové omáčky, šťávy z citrónu přidám k mrkvi a Bolcovitce, uchu Jidášovu a pečlivě promíchám.
Nakonec posypu sezamovými semínky. Salát s Jidášovo uchem je vhodné jako příloha ke grilovanému masu, do burgerů, baget.