Připravíme si všechny ingredience.
Očištěnou Hlívu ústřičnou obalte v trojobalu. Nejdříve hladká mouka, poté vajíčko rozšlehané s mlékem, solí a pepřem a na závěr strouhanka.
Takto obalenou Hlívu smažte dozlatova z obou stran. Po usmažení nechte okapat na papírové utěrce o přebytečného tuku.
Mezitím si připravte zeleninu. Salát, papriku, mrkev a kukuřici. Pokud doma nemáte zrovna tuto zeleninu, samozřejmě můžete použít jinou, dle nabídky vaší ledničky či vlastní chuti.
Nyní je čas na nějaký dresink. Já často používám kupovanou majonézu, kterou si dochutím. Základ je asi lžíce majonézy, do které přimíchám lžičku olivového oleje, lžičku hořčice, a zakapu citronem. K dokonalosti pak už stačí jen sůl a pepř. Můžete si ale udělat domácí majonézu zcela od základu. Já takto trochu šetřím čas a energii.
Nyní si připravíte tortillu, navrstvíte zeleninu, dresink, smažené houby a zabalíte. Balím tak, že nejdříve ohnu po stranách a pak zaroluji.
Konce zabalím do dvou částí alobalu a v polovině nechávám volnou pro překrojení.