Nakrájejte maso na tenké plátky, v případě potřeby je jemně naklepejte a posypte je solí, pepřem a drceným kmínem. Každý plátek poté obalte v hladké mouce.
Na rozpáleném oleji opečte jednu nakrájenou cibuli dozlatova, poté na ni položte připravené plátky masa. Maso krátce opečte z obou stran, aby se zatáhlo, následně podlijte vývarem (¾ množství), přidejte snítku tymiánu a přikryté pokličkou vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
Maso pomalu pečte, aby zůstalo šťavnaté a křehké.
Maso pomalu pečte, aby zMezitím na másle opečte druhou nakrájenou cibuli. Přidejte očištěné na čtvrtky nakrájené žampiony, osolte, dochuťte drceným kmínem. Přidejte nahrubo nakrájený česnek a přilijte zbytek vývaru. Krátce žampiony poduste.
Přibližně po hodině a pečení přidejte žampiony k masu do trouby a pečte společně ještě asi 30 minut. Jakmile je maso měkké, případně dosolte a podávejte, ideálně s rýží.