Připravíme si všechny suroviny.
Celé brambory omyjte, osušte a překrojte podélně na poloviny. Zasypte grilovacím kořením, kmínem, pocákejte olivovým olejem a promíchejte, aby se brambory v koření rovnoměrně obalily.
Dále si nakrájejte oloupanou cibuli na čtvrtky. Z paličky česneku seřízněte vršek. Připdejte na k bramborám a zakápněte olivovým olejem. pečte do změknutí brambor, cca 20 - 25 minut na 180 stupňů.
Nyní je čas na přípravu Hlívy. Omytou houbu si nakrájejte na tenké plátky.
Odblaněnou panenku si nakrájejte na stejně velké špalíčky. Do ruky si nalijte olivový olej a každý kousek pečlivě pomazlete, aby každá strana masa byla naolejovaná.
Mezitím si rozpalte pánev tak, že se z ní začne lehce kouřit. Maso zprudka opékejte z každé strany 2-3 minuty.
Připravte si alobal a opečené maso do něj spolu s plátkem másla zabalte.
Na výpeku s masa rozpusťte máslo a na něm začněte restovat plátky z Hlívy. po asi 4 minutách přilijte smetanu, zasypte strouhaným parmezánem a odstavte z plotny.
Nyní vyndejte upečené brambory, které posypete nasekanou petrželkou.
Maso vyndejte z alobalu na talíř, dostatečně osolte a opepřete. Naservírujte brambory, pečený česnek, cibuli a nakonec krémovou Hlívu královskou. Šťávu z masa, která vám zbyla v alobalu vylijte na panenku.