Připravte si všechny ingredience.
Na rozpálené pánvi nechte nasucho vypražit plátky slaniny. Osmaženou slaninu dejte stranou.
Mezitím si nakrájejte pórek, natrhejte hlívu na menší kousky.
Na výpeku ze slaniny osmahněte nakrájený pórek.
Po 2-3 minutách přidejte natrhanou hlívu, dle potřeby přidejte kousek másla. Smažte hlívu do měkka, cca 5-7 minut.
Mezitím si v jiné pánvičce usmažte dvě volská oka. Pokud máte rádi tekutější žloutky, nechte jen zatuhnout bílek a odstavte.
V toastovači či na pánvi si osmahněte dva krajíce chleba nebo bagety a ještě za tepla potřete máslem a stroužkem česneku.
Na topinky nandejte houbovou směs, poté plátky slaniny a nakonec volská oka. Které můžete naříznout nebo celé rozpůlit.