Připravte si zeleninu a Jidášovo ucho. Vše očistěte a nakrájejte na tenké plátky, kousky.
Vepřovou panenku omyjte, osušte a odblaňte. Poté maso nakrájejte na velmi tenké plátky. V misce promíchejte s lžící sladké chilli omáčky, lžičkou rýžového octa a lžičkou slunečnicového oleje.
V pánvi si rozpalte 1-2 lžíce slunečnicového oleje. Maso rychle osmažte do zlatova. Trvá to 2 -3 minuty a dejte stranou.
Poté do pánve přidejte zelí a opět 2-3 minuty opékejte a dejte stranou.
Nasleduje další zelenina, mrkev s paprikou. Poté cibule a pórek. Nakonec přidáte jidášovo ucho.
Mezitím si dle návodu uvaříte vybrané nudle. Můžete použít jakékoliv - Udon, skleněné, soba nebo klasické pšeničné, které jsou univerzální a chutnají všem.
Do pánve přidáte zpět opečené maso a zelí.
Duchutíte sojovou omáčkou, sladkou chilli omáčkou a rybí omáčkou. Promícháte.
Podáváte s nudlemi, které jsem já po slití dochutila lžící sezamového oleje a lžičkou sojové omáčky.
Nakonec posypete sezamem a chilli vločkami. (Můžete zasypat i bylinkou (petržel, koriandr) a burákovými oříšky.)